I bet...

Post-ul acesta este pentru toti cei care m-au cam calcat pe coada in ultima vreme. Este pentru toti cei care nu au altceva mai bun de facut decat sa ma caute pe mine de "oua".

Serios?! Nu avetioglinzi acasa? Daca da, folositi-le fratilor! Uitati-va intai de toate la voi, sa vedeti cat de najpa sunteti, sa vedeti ce zambet de mamaligari aveti, sau ce haine "de firma" va imbraca nespalata piele...

Crezi ca daca ai si tu acolo terminat un amarat de liceu, numai tu stii cum, mai o corigenta, mai un cadouas la "doamna", esti vre-un geniu?! Imi pare tare rau sa te dezamagesc, dar creierasul tau nu face fata la ai lt de doua manele diferite pe seara... Pur si simplu nu-l tine RAM-ul =))

Te crezi mare "gigolo italiano/Pytzy Cu FatZa sHuKaRa sy cU Hayn3 d3 fYtz3", dar defapt esti un 0 (zero...) barat (a.k.a. "fi", dupa cum ziceam nu ai de unde sa stii ca in matematica asta reprezinta "nimic" ,"nulitatea", dar ai fi putut ghici facand paralela cu tine".

In final, ca sa iti dau ceva la care sa meditezi, sa cauti pe google la traducere, sa intrebi un prieten, sau ce te-o duce capul: chiar si "prietenii tai" te considera la fel

LAME

I bet to them your name is "Cheap", I bet to them you look like shh...

1 comentarii:

Anonim spunea...

Te-au suparat cocalarii?:))