Easter Bunny Salsa Party

Diseara la orele 20 in Restaurant Elite Eastern Bunny Salsa.....Party in asteptarea Pastelui.

Vom dansa, vom canta si ne vom simti bine, pe cele mai bune ritmuri de salsa, bachata, merengue, bineinteles concursurile si premiile vor fi nelipsite.

Va asteptam!

18 comentarii:

Florin spunea...

Diseara... LATINO MIX!! :X:X Today, Tomorrow, Always :X:X

Bachata Lover :)

Anonim spunea...

hmm....hai sa zicem si cum a fost.ca de reclame suntem satui,nu? cea mai penibila petrecere care s-a desfasurat vreodata in elite (si acolo slava,s-au desfasurat lucruri proaste in fiecare saptamana),cu niste organizatori de 3 lei vechi...ala la costum era praf de beat sau prost cu diploma de-a zis "chilotii bunicai". concursuri de rahat castigate de dinainte de a incepe petrecerea de pustii salseristi. ce s-o mai dam de gard,fiasco,nene,pe bani. de aia 5 lei imi pare rau,si de faptul ca am vazut femei deghizate in saci de cartofi (aia cu paru'scurt stie de ce...apropo,bambina,te invit la o ceafa de porc,ca vad ca-ti place,altfel nu se explica gabaritul tau la 18 anisori)
sa nu stergi parerea asta,sa vada si aia de n-au fost ce n-au pierdut. (n-ai sange-n instalatie dac-o stergi)

Anonim spunea...

Mey cocalar mic si indragostit de cefe de porc facute pe creier mic si incins, pretinzi ca te-ai simtit ca o scula fara boase la petrecere? Probabil pentru ca nu stii sa te adaptezi, de-aia ai si plecat asa frustrat de la o petrecere care a fost pentru prieteni , nu pentru outsiders de-alde matale care clar nu a indraznit nici macar sa puna piciorul pe ringul de dans.Comenteaza cand esti capabil sa faci macar dinferenta intre dansatori amatori si profesionisti!Nu se crede nimeni pro' pe-acolo.Practica est mater studiorum mey puberule tarziu. De erai asa sigur de calitatea oferita de Elite, la ce ti-ai mai deranjat curul de 2 metri paros sa apara acolo? Cand te scoti de pe anonim, te fac cu o apa plata cu lamuie in Elite?

Anonim spunea...

In cel mai bun caz, domnisoara de 18 ani o sa vomite "ceafa de porc" pe tine , ca sa te mandresti ca mirosi a Armani cand te afisezi intr-un mediu select!:)) Hai ca te-ai secatuit de sperma, ups sange in "vena", de cand ai trecut pe-acolo. Elite iti ureaza : fii un labar-man linistit, macar de Sarbatori!:*

Lawr spunea...

sa te futa cainii.... sau porcii... k sa satisfaca pofta ta de afirmare ieftina... :)) >:)

undoo spunea...

Dupa cum am mai spus... ce-mi plac cei cu cohones :)) care se si semneaza :)) ii ador :X

undoo spunea...

inca ceva e urat sa jignesti p altii, p care nui cunosti, si anonimpe deasupra :)) rushinica

antisarmaua rulz spunea...

dracilor...pardon,dragilor...cu 'sarmaua' respectiva eu am un meci aparte,si din moment ce voi nu stiti despre ce e vorba zic ca e bine sa va abtineti (cica nu e bine sa te abtii ca iti ies cosuri,dar voi stiti mai bine cum e cu astea...)
revenind la petrecere,dupa parerera voastra a iesit bine,insa voi n-ati luat parte la o alta petrecere organizata acolo,de o scoala de dans rivala,ce e drept,si nici stimabila 'sarma' nu poate povesti,pentru ca n-a fost invitata. si aceea,desi o petrecere in pijama,s=a bucurat de multa apreciere.
si e ca sambata n-a venit nici mosh craciun la faimoasa petrecere? (n-a vrut sa zic dracu',ca nu e momentu'). ce vi s-a parut mirobolant? sa mimam conceptul 'la oglinda' sau care da mai misto din popo pe 'culiki taka'? (io,as fi ales sa mimeze lumea prima reclama la petrecerea asta...aia cu iepuroiace zvapaiate and no underwear allowed...sau era no brain allowed?)

Anonim spunea...

dracule... pardon, dragule... daca tot vorbesti ca si cum ai sti foarte multe, nu mai cataloga persoanele dupa cum iti pica tie. nu cunosti nici macar jumatate din black tie dance studio si nu ai dreptul sa judeci pe nimeni. referitor la petrecere, afla ca petrecerea era destinata in primul rand cursantilor Black Tie Dance Studio si nu altor persoane. si de ce n-a venit mos craciun sambata?? pentru ca, din pacate sa te anunt, ai cam ramas in urma cu timpul, sa stii ca iepurasul si-a facut aparitia si nu cred ca ai dreptul sa-ti tii meciul pe meleagurile astea, meci care se subintelege. daca nu-ti convin decat petrecerile organizate de alte cluburi de dans, du-te dom`le si lasa-ne. vezi-ti de treaba dumitale si lasa Black Tie Dance Studio in pace. ori ti-e teama ca tot Galatiul o sa afle de cursuri gratis si o sa vina toata populatia la cursuri? inca ceva: referitor la culiki taka si toate probele concursului, daca nu ar fi prins la public nu ar fi fost atatea persoane interesate sa participe, asa ca, taca-ti fleanca si da cu var in alta parte!

pisoy spunea...

bai tu "antisarmalutza" dc nu organizezi tu o petrecere si mai si la kre sa vina si Mosh Craciun k de mult imi doresc sal cunosc!si atunci mai stam de vb sa comparam lucrurile k acu degeaba trancani k nu te aproba nimeni!cacacel cu sarmalutze!

Anonim spunea...

Antisarmalutza...ai ramas la stadiul de Mos Craciun? Daca tot iti e drag, hai sa iti iau un vibrator care sa te puna pe ritm ca ai fost cam molcom, sau poate doar sa te dezanuseze?Ehh...ce zici tu mititelule?Ai ceva cu lumea?Fii emo in continuare!Si nu uita, Elite iti ureaza: macar de Sarbatori, fii un labar-man sau vibra-women linistit/linistita!:))

Anonim spunea...

Vezi sa nu iti apara colonii de cosuri Antisarmalutza...cand o sa ramana tot cacatelul in tine de frica!Sa ma pupi!:D

Emy spunea...

Interesante comentarii... pacat ca nu am inteles nimic. Oricum nu eu trebuia sa inteleg :-j...
Ideea e ca exista si alte forme de manifestare a furiei(dezamagire etc.), inafara de injuraturi si cuvinte vulgare... >:d<

antisarmaua rulz spunea...

stimati puberi,observ ca acest conflict a cam degenerat si nu inteleg de ce mai proferam noi injurii, unii la adresa altora. am pretentii ca de la o anumita varsta si clasa discursul trebuie sa depaseasca stadiul de "sugi pula,mah!". in conflictul de fatza, iscat total aiurea din cauza faptului ca m-am legat de carnatzareasa si pe voi v-a deranjat, nu trebuie sa se contreze aste doua taberi, adica eu cu voi. razboiul meu este si va fi in continuare cu marea amatoare de porci umpluti, asta din cauza ca i-am descoperit o fatzeta cu care voi, probabil, nu v-ati intalnit. miss "cine-mi-a-mancat-sarmalele,-ca-l-omor" si-a demonstrat caracterul infect in cateva situatii care m-au implicat, de aceea eu am o anumita parere despre ea, sustinuta cu evenimente concrete, parere la care voi nu aderati din varii motive si sunteti mai mult decat liberi s-o ziceti.
cat despre Black Tie Dance Studio sau cum s-o fi numind, pot sa zic doar doua lucruri, iarasi bazate pe niste chestii concrete: orice cacat cu pretentii se numeste azi scoala si orice lucru prost e gratis (altfel, ar fi costat 3,8 lei). acu', fie vorba intre noi, cand vreidata sa dea urbea galateana buluc la salsa? or fi galatenii prosti, dar hai sa mai avem putina incredere in ei. doar daca s-ar fi dat vreun salam,ceva la iesire..
concluzionez spunand ca trebuie sa lasam shuncoasa in pace, cred c-a sughitat suficient zilele astea, si sa ne canalizam atentia spre lucruri frumoase. pe dolofana o s-o astepte un meci de box curand daca-si mai foloseste mult guritza in scop clevetitor.
mi-am amintit..daca petrecerea era destinata exclusiv cursantilor Black etc., cel ce a rostit fraza magica "chilotzii bunicai" nu si-ar fi sunat toti cunoscutii si prietenii prietenilor si n-ar fi intrebat lumea de la orice rand la paine, oua sau cartofi daca nu cumva sunt doritori de party si concursuri. dar, cum e foame de bani...daca veneau doar cursantii ciu-ciu bani sa mearga Mulga la shaorma, sa faca falcile si posterioru' mai de purcea decat e acu'. nu va obositi sa scrieti injuraturi,nu citesc
salut

mie-mi plac sarmalele si carnatii spunea...

uite ca pe lume exista mai multi mitici dobitoci decat credeam noi toti. acum nu se stie exact daca sa fie de la fecaloasa scoala de dans pe loc corazon latrino sau nu, asta are mai putina importanta. cat despre limbajul de frustrat notoriu pe care acest anonim fara pic de "sange" ce putem sa mai spunem?... poate doar ca-l asteptam prin elite sa-si arate cu adevarat talentul. frumuselule mic si cu talente de eunuc, astept cu nerabdare sa te cunosc si sa iti arat ca sosul de rosii nu se extrage numai din rosii. daca te-ai simtit mai frustrat pentru ca ai dat 5 lei la intrare afla ca au fost ca sa scrii tu ce ai scris mai sus. de latrai avem tot timpul nevoie, nu de alta dar altfel viata e plictisitoare. data viitoare cand te gandesti sa mai jignesti gandeste-te la maica-ta.sper ca nu au fost injuraturi in acest discurs si sper sa-l fi putut citi si tu iubitor de bosorogi cu probleme de erectie....

mie-mi plac sarmalele si carnatii spunea...

P.S. CUM TIE NU-TI PLAC SARMALELE SI CANACIORII BANUIESC CA MANANCI DOAR FASOLE SAU...CACAT, SCUZE PENTRU CUVANTUL FASOLE

Ptr nea antisarma sau cum dracu isi zice lindicul spunea...

Mai drosofila vezi ca traiesti numai printre DEJECTII panarama de porc umflat ce esti ! Daca ai avea ouo in ismenele alea ( galbene in fata si maro in spate ) nu ai veni la 5 lei intrarea..sa spionezi ca un om josnic ce esti si dupa aceea sa vomiti peste tot ..panarama de om ce esti ! De astia cu o chifla in stomac care isi regleaza mancarea din paine ..care numai vorbe decat fapte...sunt sute !!! Intrebare : in Latrina voastra exista numai castrati si impotenti ..ca vad ca nu aveti tupeu.. femei ce sunteti sa iesiti la inaintare sa ne ziceti in fata cum ar fi corect !! Asa ca LASULE..CAND CITESTI ACUM ..ITI ZIC UN SINGUR LUCRU ....ALUPIGUS..pierdeti teren...!! Sunteti pe cale de disparitie ..CARPANARILOR.. ! Iar referitot la 3.8 lei.. nu mai cauta prezervative nici acolo ..ptr ca nu intra pe limba aia a ta...nici aia nu se mai ridica..IMPOTENTULE !! Iar referirea cu Scoala Black Tie..ca ce e gratuit e de proasta calitate...afiseaza-te mai laba trista ce esti...si arata-ne calitatile si daca esti bun o sa te punem pe tine sa predai la toti castratii la Secta Latrino Dejection School cu tine in frunte!! PS : FECALA CE ESTI !!

chilotii bunicai spunea...

poate trebuie sa ne cerem scuze sexului masculin si sa consideram ca antisarmalutza este o persoana de sex feminin, cu toate ca e posibil ca ea sa fie creatia a doua creiere frustrate de neapartenenta la familia black tie sau la rosa negra, 2 scoli de dans care dovedesc a se intelege foarte bine si participala evenimente organizate impreuna. ne pare rau ca nadushitii si hiphopistele nu au avut timp sa-si arate talentele, dar asta e...timpul a fost scurt. ce e dubios este ca ei nu sunt de acord cu o scoala de dans care este gratis. de ce oare, doar e moka asa cum va place voua, batrani neimpliniti cu frustrari majore si domnisoare batrane. acum cred ca ar fi mai bine sa nu mai bagam in seama pe oamenii de 2 lei (nici macar 3,8 sau 5) pentru ca altfel s-ar simti importanti. e bine ca cineva vorbeste despre cei care stiu sa se distreze. de bine sau de rau chiar nu conteaza. iar parerea obosita a unui natang nu se compara cu multumirea a 82 de oameni. Va multumesc tuturor celor care ati participat la acel eveniment. nu uitati, urmeaza altele!!