Catelusu meu




De azi incepand am un nou membru in familia mea: un catelus de aproape o luna absolut adorabil. Ce pot sa spun despre el? Este brac german, e caine de vanatoare, si atat stiu si eu :P. Daca aveti voi alte informatii puteti sa mi le spuneti, le postati aici. In alta ordine de idei momentan m-am gandit sa-l cheme Richard (Dick). Va invit sa raspundeti la sondaj daca va place numele sau nu, si sa propuneti alte nume :D. Data limita a sondajului este vineri la ora 20. :D

15 comentarii:

adina spunea...

noroc de mn:D
avand in vedere ca s'a nascut de martisor..ar treb sa'l cheme asa:X
si eu il iubesc :))

ionut..adica neloO :D spunea...

pai..crek e prea sobru numele de Richard pt acum, cat e pui, poate mai tarziu sa'i dea prestanta, cand o sa manance lumea pe strada ;))
mm..dac tot e brac GERMAN...ma gandeam la ceva de p'acolo..gen...Adolf..:D
in fine, am mai zis ,da' iti mai zic iar, Sa'ti traiasca :), si sa ai grija de el , normal...si sa'i dai de mancare...si sa'l scoti afara sa se..joace, si sa ai grija sa'l inveti sa nu faca in casa.., si...si sa nu'l lasi sa stea mult la comp, si nici mult noaptea la televizor :)))
in fine, deci raspunsul final e A: Adolf

Anonim spunea...

Daca tot esti manga mai tot timpul:)) Sa il cheme Manga jr. sau un nume japonez care sa insemne Adlof Hitler:))E super sweet!Dar ai grija de el!Si sa NU dai in el vreodata!

tot neloO :D spunea...

da ,da ,anonim are dreptate, sa nu dai in el NICIODATA, el are voie sa te muste,sa te manance ca e mai mititel, da tu sa NU'L Lovesti!!!
atentie..vier pfoten vegheaza;)
:)))

Rhadoo spunea...

Ai uitat sa specifici provideru'...glumesc :)))...e singurul baiat ramas,deci cu noroc,si cel mai bun prieten al tau (dintre animale,sau chiar oameni)in devenire...Bafta multa!

roxalinaღ spunea...

deeeciii in primu rand e sweeeeet [bne..al meu e mai sweet :))) ]:X. in al doilea rand :-? si mie mi se pare k A. i se potriveste. si in al treilea rand :-? knd ii scoatem la o plimbare :> ?

iar neloO..crek incep sa va disper pe toti de'aici spunea...

roxalina..umm.."A" la ce se refera ? :> ;;)
si tu..ai un catsel dinala care a mancat chupa chups? :X:X:X (sunt prost, nuj cum se scrie corect "dinala", asa ca o sa apelez la bulanu meu fantastic xD )

Emy spunea...

Il est adorable, il est comme un petit bébé... :x:x:x:x:x
Sa ai grija de el si sa iti fie sanatos>:d<...

fireste, neloO spunea...

da, deci va multumesc dragi simpatizanti ai lu' undoo si fireste cititori de bloguri , ca'mi impartasiti ideile; stiti cum se zice: geniile...gandesc la fel :> [ =D ];
cat despre tine undoole, poate ar trebui sa ma faci co-proprietar aici, k mi-am scris toata viata de cand dau commuri :))
glumeam :D
deci..cine e pt Adolf, mana sus ! :D
stii...ma gandeam la alte nume de personaje de prin Germania, de ex: Himmler, Rudolf (Hess), Goebbels, Goering, Bormann, da' m'am gandit..:oare cum o sa strige pe strada "Goebbels! Goebbels! cuminte! :)))
am cam ramas fara idei..--->BRB >:)

neloO iz bec spunea...

Tom n-ar fi bun? :D :))

Rhadoo spunea...

nu mah...Jerry :))))

undoo spunea...

AH!! ma bad! deco serios sunt un ingrat. intr-adevar am uitata sa specific si a multumesc., catelushul mi l-a dat radu, moca :X:X:X:X:D:D ms
:P
cand o sa public numele lui o sa scriu si acoo in articol
:))

adina spunea...

eu votez pt martisor =))
sau lenin :))
dak tot o ardem cu istoria :))

:D

adina spunea...

puriii :)) k e puricos adorabilul :)):D

pfff..bai fratilor, iar neloO asta... spunea...

hopaa!! are si purici? atunci sa-ti traisca, nu numai cainele, ci TOTI !! :)) si la mai mare...(sau ma rog..la mai multi :D )
ad adina, o ardem cu istoria, c sa-i faci....dak pe la scoala o ardem cu pava, e normal s-o ardem si cu istoria, nuh? :)))