Cel mai bun rol ever... ^ : ) ^


Hmmm... m-am gasit si eu acum sa-mi dau cu parerea, dar este parerea mea si nu aveti ce-mi face >:)
Ma intreb cati dintre voi ati vazut "the dark knight"... Sincer nici eu nu sunt fan comic books, marvel etc.... mai degraba manga, dar, aceasta ecranizare, este geniala, si nu numai decorurilor super, costumelor super, bugeturilor aocate imense si restu, ci, diferenta dintre un film bun, si un film exceptinal o face interpretarea lui Heath Ledger.
Este atat de bine jucat rolul lui Joker incat, nu numai ca a dus personajul la un cu totul alt nivel ci, pur si simplu te uiti la film si nu-l vezi pe Heath, vezi doar Jokerul.. (si credeti-ma nu datorita machiajului...)
Nu sunt fatalist, dar moarte lui chiar ma face sa cred ca exista o soarta, destul de cruda uneori.
Aceasta chiareste o interpretare de milioane si tuturor celor care nu au vazut deja filmul vi- recoman din toata inima :D
btw... motivul pentru acre m-am trezit si eu sa sctiu despre el este ca azi am avut de facut un filmulet pentru scoala, si trebuia s ane costumam, iar eu am fost joker ;)

2 comentarii:

Emy spunea...

Vai ce suprins sunt! Cum de ai putu sa postezi un articol cu "Joker", dupa ce m-ai batut la cap o seara intreaga! Intr-adevar a fost un mare actor...

alex spunea...

inca din desene animate imi placea mai8 mult Joker =))