Salut Liceu...

Salut liceu, salut tinerete, cam asa suna refrenul emisiunii care pune la concurs liceele din galati.
Ce este "Salut Liceu:?
Este o emisiune pe postul local de televiziune RTV, in care, in fiecare emisiune se intrec cate doua licee din judetul nostru, pe mai multe domenii, cultura generala, interpretare artistica, creatie artistica, mim si proba sportiva...
Participarea la emisiunea asta a fost pentru mine o experienta super, deoarece am avut ocazia sa realizez unele chestii, sami combat unele idei, sami creez unele noi, si am aflat ce inseamna "conjentura" :D
A fost foarte interesant sa vad cum neam chinuit si ne-am strofocat sa facem un amarat de filmulet, si ce mai stresul si cata agitatia pe capul nostru... Valeleu....
Oricum la fel de placut a fost sa vad si cum neam mobilizat si cum am reusit sa construim ceva din nimic in doar cateva zile, mai putin de o saptamana. Si presiunea isi are rolul ei constructiv, cand nu e destructiv .
A fost super sa lucrez cu cei cu care am lucrat... D-na Lupu, Vero, Mada, Ramona, Denisa, Rebeca, Andi, Andrei... fara a face o anumita ierarhizare.
Bineinteles ca au avut loc si unele divergente... dar si acestea isi au rolul lor constructiv.
Cat despre emisiunea propriu-zisa, nu ma asteptam sa fiu asa de detasat. Ma simteam ca un peste in apa. In schimb mi-a displacut faptul ca au fost regizate unele faze, cum ar fi cea cu galeria. Serios. Nui tratati ca pe animale...
Ca tot a venit vorba de galerie, am avut cea mai super galerie, cam inceata si discreta da' e a noastra si n-o dam la nimenea.
Felicitam si echipa de baschet, si mai multumim odata sustinatorilor. Imi cer scuze ca nu am ramas la "Cupa De Street" dar sunt mort de oboseala..
Am atatea idei in cap, atatea de spus, incat nu reusesc sa le corelez tocmai ordonat.
Apropo, am concurat impotriva C.F.R.-ului..
Ii felicit si pe ei pentru faptul ca au fost fair-play si nu sau dedat la chestii urate :D (nu ca ne-am fi gandit la asta)
Sunt fericit azi... Si "Cuza Style!"
Imediat ce voi face rost de poze si de filmulete de la emisiune le voi posta..
U vine de la unic...(cine stie cunoaste ;))

11 comentarii:

Emy spunea...

Sper sa te vad pe TF1 (postul national francez)! Si intr-adevar, un concurs in echipa poate lega prietenii... nu pot sa-ti zic decat Felicitari!

Anonim spunea...

vezi k era conjenctura...da da..stiu si in special ti-a facut placere sa lucrezi q denisa desigur:>:>:P:P
....ahhh sa postezi si despre noua editie..:>:>
winneerrsssssss again:>:>

Anonim spunea...

Halal proba de creatie ati avut. Traiasca youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=CT7x3VnrqbA
Rusinica!!!!!!!!!
Cineva care chiar a muncit pentru concurs

Anonim spunea...

La interpretare pantomima prezentata mergea perfect!Creativitate inseamna si originalitate! Nu ati respectat regulile concursului si meritati descalificarea,nu retragerea celor 30 de puncte!

Anonim spunea...

Zau ca lumea e invidioasa pe aici!Am fost super si creativi-nu originali,corect- pentru ca asa ceva nu mai fusese pus pe scena concursului.Asa ca shhht si uitati-va mai bine in curtea voastra!

Anonim spunea...

Cand ati pregatit concursul ati avut la dispozitie desfasuratorul trimis de organizatori.
Iata ce spune la proba de creativitate:
"•Creativitate similar fazei calificărilor - elevii vor prezenta absolut orice doresc, CREAT DE EI - de la un dispozitiv funcţional, până la un moment artistic. Chiar dacă pentru probă a lucrat un grup format din mai mulţi elevi ai liceului, minim unul dintre ei trebuie să fie membru al echipei de 5. Timp maxim: 3 minute"
Deci creat de ei,nu luat de pe internet si usor modificat.PUNCT.

Anonim spunea...

apropo de galerii....daca nu stii ce e aia televiziune,abtine-te...in televiziune asa se face,nu e vb ca e regizat ceva sau nu,este vb despre faptil ca anumite chestii asa se fac.nu uitati ca multi din galerie pleaca in timpul filmarii..si riscati sa va faceti de cacao daca in galerie mai raman 20-30 de colegi de-ai vostri..plus alte multe chestii pe care nu ai de unde sa le stii fiind strain de ce inseamna o productie de televiziune..

Anonim spunea...

Mai, cat tupeu pe-aici. As vrea sa stiu si eu cine-s acei "Anonimi" care se tot iau de Cuza. In primul rand incercati voi sa faceti pantomima respectiva si apoi mai vorbim. Daca nu stiti, sau daca nu ati mai facut, nu mai vorbiti aiurea. In al doilea rand, in legatura cu galeriile... Oameni buni, Cuza nu s-a dus la emisiune ca sa apara la TV, ci ca sa concureze, asa ca sa nu ma luati pe mine ca se face Cuza de cacao daca nu are galerie ca nici macar nu stiti ce siretlicuri se vorbesc inainte de emisiuni. Si ca sa stiti si voi, uitati-va pe imdb.com si cautati "Quand fond la neige, ou va le blanc?". Daca s-a tot facut atata tam-tam ca "Vai, Doamne! Ce-au facut astia de la Cuza!!!", sunt foarte curios daca Domnul Chirila, cu care nu am nimic de altfel, stie de existenta acestei piese in franceza, aparuta in 1999 si gasita pe net, tradusa, de unde o poti downloada cu 1 euro. Nu va mai luati aiurea de Cuza, pentru ca nu stiti cata munca e in spatele unei echipe si cat de dificil e sa gasesti persoane care sa se inteleaga. Concursul respectiv nu e concurs de galerii, asa ca, din partea mea, puteau sa existe numai echipele pe scena, sa nu fie nicio galerie si tot la fel era!

undoo spunea...

Doamne cat de satul sunt eu de anonimii astia:X:X
AI ceva de spus spune frate dar semneazate.
cum vine asta: Frosinica de la scara 3 vazu si ea iemisiunia si amu ari pareri... hai frate ma lesi
Semneaza-te
De acum incolo commurile anonime le sterg...
Plus cine esti tu.. sami spui mie sa ma abtin sa scriu ce vreau EU pe blogul MEU!?!
huh?!

Anonim spunea...

Unde dispare albul cand dispare zapada? Va suna cunoscut???Mama,cata originalitate pe capul Energeticului.Downloadata cu 1 euro de pe net.Mama,mama, nici macar nu s-au chinuit sa o transforme.Eee, si pe urma mai au tupeul sa o prezinte la Festivalul Judetean de Teatru! Hooo cu atata orginalitate ca iese ipocrizia pe gura. Aaaa si penibilitatea aia de "Mica sirena" mey baieti, luati mai un Caragiale sau un Ionescu si jucati macar o scena.Important e ca ati pierdut lamentabil. Asa ca shhht, sa nu va depuncteze si pe voi de 60 de puncte. :)) Ca si cum ar mai avea vreo importanta!Looosers!=))

Anonim spunea...

Pune mana pe un manual de lb. romana .. totusi ;)