Salut liceu.... Parte a doua.... :D

Well, ca urmare a faptului ca am castigat, am mers mai departe, si uite asa a uramt confruntarea de saptamana trecuta cu "Paul Dimo".
Ce pot sa spun... sincer, la vederea galeriei lor am fost putin speriat si au cam inceput sa mi se zdruncine convingerile ca intr-adevar suntem de neoprit (si asta dupa numai o singura victorie... si mai zic ca nu sunt ingamfat LOL), intr-un cuvant: "sovaiam". In special imi era frica ca de data aceasta nu mai porneam cu un avantaj de 30 de puncte (nu s-a mai jucat meciul de bachet). Acum eram total pe cont propriu.
La prima proba, de dans, surpriza... oponentii erau imbracati ca nijte dansatori de dans sportiv... eram mort tot, ma temeam ca nu cumva o victorie clara a or impotriva Veronicai si lui Florin sa nu demoralizeze echipa, sa nu ne dispara puterea de concentrare... Spre norocul nostru totul a fost oke Vero&Flo s-au descurcat "magnifiue", ca de obicei :D .
Conduceam cu 3 puncte (chiar trebui sa spun asta? :)), mai vedem).
Pe scurt, nu incercati sa explicati ce inseamna "recurent", oricum nu va conta chiar dak spuneti bine... In Evul Mediu exista socialism, si anume obstea sateasca... (nu intrebati.. nici noi nu o vom face). Singapore nu are densitatea poplatiei peste 300 de locuitori/ metru patrat...(s-o crezi tu! ca e tara cu cea mai mare populatie.. dar iarasi nu mai conteaza :D) Daca va intrebati care e raspunsul unei intrebari care suna cam asa: "Care este noua super-putere....?" PING! ... ei bine raspunsul e "China". Am cel mai mare noroc dintre toti p care i-am intalnit :)).
Oponentii nostri au avut o proba de interpretare super!!! LOVE it! Si cea mai tare gaina ever :X:X:X
Cat despre proba noastra de creativitate... Mie mi-a placut! A fost super! A fost luata de pe YouTube... ei si?!
Subiect clasat! Nu ma mai intereseaza! Daca aveti plangeri de facut banuiesc ca stiti care este sediul Rtv Media...
Restul probelor au fost: karaoke, momentul de inspiratie (scriai o poezie in 5 minute :)) ), cele trei probe de cultura generala, interpretare, creativitate si "lectia de dans.
Multumim galeriei care ca deobicei a fost mica da galagioasa, domnilor profesori care au venit sa ne sustina, multumim celor de la pantomima pentru ajutorul acordat, multumim Ralucai pentru "sloganul la minut", mai de instant ca supa :))
Multumim si oponentilor nostrii pentru fair-play :D
Prima echipa in sferturile de finala.
"Sunt urat, dar nu de toti" :D
ps: celei/celei care imi tot lasa commenturi: daca tot mai crezi ca meritati sa castigati, e parerea ta si nu pot face nimic ca sa ti-o schimb. :D
Si vor mai urma ;)

4 comentarii:

Anonim spunea...

Undoo vreau niste drepturi de autor de pe aici...in rest a fost o echipa suuuper,desi ne-am "cotcodacit" la un moment dat! O chestie sa mai inteleg:cum de posteaza invidiosii aici fara sa plateasca pe cuvant formulat?:))

Emy spunea...

Din cultura mea generala, cea nu foarte bogata(probabil), stiam ca statul/tara/principatul cu cea mai mare densitate, e Monaco. E posibil sa ma insel...
In rest... doar felicitari! Vous êtes les meilleurs!

PS: vezi ca acolo ai scris 300/m²... cum pui mei sa incapa 300 de oameni intr-un m² :))

Anonim spunea...

Acum,ca s-a facut dreptate(retragandu-se cele 30 de puncte),ma gandesc(dupa vizionarea filmuletului de la prima voastra emisiune)ca n-ar fi rau ca organizatorii sa fie sesizati ca:
- parada de costume ecologice au avut cei de la Auto cu 3 saptamani inaintea voastra;
- ideea cu CD-uri cusute pe costume au avut-o cei de la Energetic la prima lor emisiune,dupa cum s-a vazut in filmulet.
Doar ma gandesc...

Adrian spunea...

:))) intr-adevar, era 300 loc./kmp, nu pe 1 mp..
cred ca ei au gresit acolo, pt ca Singapore chiar are mai mult de valoarea asta :-? sau trebuia sa alegi o varianta :-?
la faza cu "China" chiar ai fost tare :D
sper sa castigat si data viitoare :)