Bun! Acum tragem linie, facem cateva calcule sumare si ne edificam despre anul cea trecut. In mare parte este vorba despre adugat ani, probleme, esecuri despartiri dar si experienta. Si de scazut lucruri de pe lista "trebuie sa fac/vad macar odata in viata", asteptari si vise... Visele nu dau bine cu matematica... 

Stau cateodata si ma intreb: De ce mereu ne facem planuri pentru anul care vine? Dece mereu ne asteptam sa fe mai bine, mai frumos? Nu zic sa nu speram... Doamne fereste! Ci ma refer la lucrurile concrete pe care ni le propunem.... De ce trebuie sa ne planificam viata dupa un program? Mereu vrem sa stim exact unde suntem, ce facem  ce urmeaza sa facem si mai ales, ne incdram in program? Fara o lista concreta de lucruri, o ierarhie, suntem ca niste muste fara cap... ne agitam degeaba. 

Eu sincer urasc sa ma contabilizez, dar pur si simplu nu pot sa nu ma gandec ca sunt atatea lucruri pe care mi le-am propus si nu le-am rezolvat, ca sunt atatea restante de anul trecut de achitat, ca timpul nu sta in loc!!! Vorbeam azi cu un prieten, si cand i-am spus ca am impresia ca imi irosesc viata de pomana si ca nu fac cu ea... el mi-a spus ca sunt tampit, ca la 17 ani viata este frumoasa, chiar aca este urata, ca nu conteaza daaca totul merge prost, ai 17 ani, o sa fie bine!

Chiar incerc sa-l cred, ca deh... el a avut 17, io nam 23. :D

Pornesc de la o idee si termin cu conversatiile mele pe messenger... asta da scriere de geniu... :|

Si ca sa revenim... Vreau  ca la anul sa fac multe, sa-mi mearga mai bine si sa fiu mai bun! Dar mai ales sa fiu bun in lucru cel mai greu... sa fiu cel mai bun in a fiu eu insumi.... Si acelasi lucru va urez si voua.... chiar daca nu ma credeti, incercati macar sa credeti in voi.

Pentru anul asta, cred ca am zis tot ce am avut de zis(care a avut macar o noima de sens si utilitate), asta daca nu se intampla ceva sspecial pana atunci. La multi ani!

2 comentarii:

Anonim spunea...

:) eu cred ca ai avut un an bun :D :P happy holidays .. si fii cuminte

Anonim spunea...

Ai 17, zambeste ;)
Anii de liceu sunt cei mai frumosi ani din viata si nu o sa se mai intoarca niciodata.
Nu e momentul sa iti cauti un rost in viata, sa faci ceva sa te faci remarcat, doar fii tu insuti si traieste-ti viata.