E toamna..

Azi noapte pentru prima data in ultimele carteva luni patul mi s-a parut insuportabil de mare, sentimentul de singuratate ma coplesea si... aveam nevoie de o patura. Se pare ca toamna chiar se apropie cu pasi repejori si asta o vesteste nu numai caderea frunzelor.. Imi vine greu sa explic... este sentimentul ala ca ceva se sfarseste. Melancolia. Frica.
Inceputurile noi ar trebui sa aduca speranta, fericirea bunadispozitia, dar nu si pentru mine. Eu sunt un las. Nimic nu ma sperie mai tare decat explorarea necunoscutului.
Curand va trebui sa las in urma orasul in care mi-am petrecut  ultimii 15 ani... prietenii... familia. Mie teama ca multe din relatii se vor raci cu distanta si doar putine vor supravietui... Insa, dincolo de melancolia asta de toamna am sentimentul ca ma indrept spre mai bine. Nu e scris unui barbat sa caute fericirea... dar nimic nu ma poate impiedica sa fiu fericit :)
Un video si o piesa super :


Mi-a fost dor sa scriu. Multumiri pt piesa Mirunei care i-a dat piesa lui Tiby care mi-a dat-o mie... :)

4 comentarii:

Jul spunea...

Schimbarile aduc intotdeauna teama si nesiguranta atunci cand vin, si ne zdruncina facandu-ne sa ne simtim ca niste nebuni.
Relatiile care ti se vor raci, iti vei da seama ca au fost facute ca sa fie pasagere; ca trec, si trebuie sa le lasam in spate, dar sa nu le uitam. Iar cele care rezista, ar trebui sa tragem cu dintii de ele si le pretuim.
Si sa tii minte ca daca vine toamna, tu poti sa pleci cu vara.. eu asa voi face!
Astept o cafea!

Anonim spunea...

cu siguracta te vei indrepta spre mai bine..dar cu toate astea speram sa nu ne uiti si sa pastram lagatura pentru ca in viata trecutul e mereu legat de prezent si de viitor ...si draga andu ..noi colectivul clasei a12a f reprezentam trecutul tau ..te pupa jeni:))

undoo spunea...

multumesc :D
u are too kind
am satidau si io cafea jul :D

Dana spunea...

Iubi, te asteapta un inceput nou alaturi de mine si Nico in Iasi. Si stiu ca abia astepti asta. Mi-e dor de tine tomnaticule!
Si btw,oficial e inca vara,so cheer up!