De ce nu se emrita sa stai la camin..

Uitati un motiv bun sa nu va duceti la camin :)))


Heartbreak..

Sa ne traiasca cu numele toti Andreii si Andrelele. Sa ne prospere si orasu, ca cine stie poate intr-un viitor apropiat va fi mai fain... 
Am dat ieri o tura prin centru pe la standurile instalate pe strazi... 50 de mii o clatita :| 20 de mii o turta dulce care avea un gust de parca a mai fost mancata odata... si cam de atat am avut bani :))... in rest, foarte placut la vedere, multe chestii sclipicioae, luminoase si cu sclipici si fosforescente si fluorescente... ma rog, ati prins ideea... Stomacul meu face tumbe la mirosul micilor si restul chestiilor placut mirositoare... Bine, acu el mai facea tumbe si la vederea specimenelor de pe strada(la ora 10 seara, bezna totala... individul purta ochelari de soare :| ) dar asta treaca-mearga de la noi :-J
Poate mi se pare mie dar parca inainte erau mai mijto luminitiile pe care le punea Primaria in oras... anu asta sunt prea simple... parca ar  fi criza :-??
In alta ordine de idei, aseara am dansat salsaaaaaaa \:D/ Am ajuns si eu vreo juma de ora in Elite la party si a fost  foarte tare. Chiar mi s-a facut dor de vremurile in care mergeam la cursuri :P Am cam uitat tot ce invatasem.. dar mi-am amintit destul de repede... (zic eu, xD )
Multi ati auzit piese de'ale lui Sophie Ellis Bextor, dar nush cat de multi o stiti. Ei... tipa este pur si simplu geniala. Incepand de la cum arata, la cum canta, accent ... totul imi place la ea. Mai ales ca e o scumpa :D La toate emisiunile la care am vazut-o s-a comportat super tare, a fost amabila, funny etc... :D
Let the music get the best of you all :D

Acelasi, dar parca nu

Sunt major, ma doare la basca. Am votat. Voi mai vota si va sfatuiesc sa faceti la fel, asta doar dak nu va convine situatia de mai mare rahatul in care e Romania.
In alta ordine de idei, mi-am downloadat albumul lu' Madonna, Hard Candy, si e chiar fain, are destule piese acceptabile, cateva bune, si doar 2 care sa numi placa, so give it a try ;)
Intr-o alta ordine de idei, am terminat primele doua sezoane din True Blood, care mi se pare foarte tare! Actiunea e mijto, destul de diferita de restu, jocul actorilor bun... e o productie HBO pana la urma. Si iarasi, va recomand s ail vedeti.
Cand eram cat d ecat decis unde sa dau la Fac, mi-am dat seama ca's la fel de confuz ca si pana acum... Inca oscilez intre Constanta, Cluj si eterna Capitala, si ofc, intre Publicitate, Marketing, Stiinte Politice si orice altceva ce mi-ar mai trece mie prin capusor.
Ma indragostesc si ma dezindragosticesc la fiecare doua zile, culmea, de aceasi persoana. Why do i like mindfucking myself? Probabil doar o tendinta masochista.... Dar e prea nice ca fie light :))
What else... deja incep sa-mi fac planuri de Revelion, vacanta, Craciun & CO, doar ca sa am ce sa schimb...
Gata. V-am pupat pe portofel. C'ya next time.

A new era has begun / Celebration

Acum ma pot lauda si eu ca sunt major. Am implinit 18 ani.
Initial vroiam sa fac un post ceva in genu: "da.. mare scofala... acum platesc amenzile integral etc etc si sa ma leg doar de aspectele najpa ale vietii de major", dar ziua de ieri mia schimbat totall modul in care priveam lucrurile. A fost za best day of my life.
Am ajuns la scoala, nica special, toata lumea vroia bomboane  si ma taxa de mancare suc si ce mai imi laum eu, vaca de la magazin mi-a dat o Mirinda expirata, si era deja a doua ora de franceza... Nimic promitator. Am tras si o cearta scurta cu mamenco pe holurile scolii...
Dar, in pauza am primit o surpriza la care nu m-as fi asteptat in vecii vecilor amin!! Jumate din clasa (nush exact cam cati :P ) au pus bani si mi-au luat un cadou. (care btw e super :X ) Nici prin gand nu-mi trecea sa ma astept la asa ceva, si tocmai d'asta va spun: va ube pe toate maaaa... da .. si john si adi :))
Culmea e... ca tocmai persoanele de la care aveam cele mai mari asteptari nu au facut nimic... Asta ma face sa realizez cat de greit pot judeca oamenii cateodata :D
Anyhouse, asa e postul #100. So inca un lucru de celebrat :D
De cand am inceput sa scriu postul si pana acum am luat eja 2 nurofen. Imi pleznesc creierii...
Undoo loves Vodka. Vodka luvs Undoo.
Cartea primita cadou: Orhan Pamuk : Fortareata alba.
Multumiri tuturor care s-au gandit la mine de ziua mea, celor care mi-au fost alaturi, ieri dar si pana atunci.
in final, sunt happy :)