Shpreiul

Din seria dedicatii cocalarilor, muriti, pace pe Pamant, urmeaza:

nu uitati sa comentati

Atlas de mitocanie urbana

Dragi copii, va invit sa luati loc in banca si sa asistati la lectia deschisa la biologie. Lectia de azi "Cocalarul si specimene inrudite cu acesta"
Celor care nu se simt le doresc sa se bucure de festin :D

Cel mai bun rol ever... ^ : ) ^


Hmmm... m-am gasit si eu acum sa-mi dau cu parerea, dar este parerea mea si nu aveti ce-mi face >:)
Ma intreb cati dintre voi ati vazut "the dark knight"... Sincer nici eu nu sunt fan comic books, marvel etc.... mai degraba manga, dar, aceasta ecranizare, este geniala, si nu numai decorurilor super, costumelor super, bugeturilor aocate imense si restu, ci, diferenta dintre un film bun, si un film exceptinal o face interpretarea lui Heath Ledger.
Este atat de bine jucat rolul lui Joker incat, nu numai ca a dus personajul la un cu totul alt nivel ci, pur si simplu te uiti la film si nu-l vezi pe Heath, vezi doar Jokerul.. (si credeti-ma nu datorita machiajului...)
Nu sunt fatalist, dar moarte lui chiar ma face sa cred ca exista o soarta, destul de cruda uneori.
Aceasta chiareste o interpretare de milioane si tuturor celor care nu au vazut deja filmul vi- recoman din toata inima :D
btw... motivul pentru acre m-am trezit si eu sa sctiu despre el este ca azi am avut de facut un filmulet pentru scoala, si trebuia s ane costumam, iar eu am fost joker ;)

Ziua portilor deschise

Incep sa ma obisnuiesc cu televiziunea :))
Marti, il suna matusimea disperata pe tata sa-i spuna ca l-a vazut pe ficiora-su la TV in sediul Politiei, cu un kalashnikov in mana=)))
Tata, mai disperat, intra la mine in camera val-vartej sa-mi ceara explicatie.. :))
wtf?!
oameni buni oricat de mult mi-ar placea sa intru cu o arma automata intr-o incampere cu 90% din cunostintele mele si sa-i linsez pe toti, nu o voi face... stiti.. uh.. nu mi-am dorit niciodata sa impart, la inchisoare, cu altii, frateste, aceasi p..a :D. In schimb, nici o alta retinere morala in plus.
Marti, 24 03 2009, eu, Andu, ora 5, kalashnikov, pro TV, stiri.
popularitatea asta ma omoara =))
Si ne-au dat si tablouri :D

Salut liceu.... Parte a doua.... :D

Well, ca urmare a faptului ca am castigat, am mers mai departe, si uite asa a uramt confruntarea de saptamana trecuta cu "Paul Dimo".
Ce pot sa spun... sincer, la vederea galeriei lor am fost putin speriat si au cam inceput sa mi se zdruncine convingerile ca intr-adevar suntem de neoprit (si asta dupa numai o singura victorie... si mai zic ca nu sunt ingamfat LOL), intr-un cuvant: "sovaiam". In special imi era frica ca de data aceasta nu mai porneam cu un avantaj de 30 de puncte (nu s-a mai jucat meciul de bachet). Acum eram total pe cont propriu.
La prima proba, de dans, surpriza... oponentii erau imbracati ca nijte dansatori de dans sportiv... eram mort tot, ma temeam ca nu cumva o victorie clara a or impotriva Veronicai si lui Florin sa nu demoralizeze echipa, sa nu ne dispara puterea de concentrare... Spre norocul nostru totul a fost oke Vero&Flo s-au descurcat "magnifiue", ca de obicei :D .
Conduceam cu 3 puncte (chiar trebui sa spun asta? :)), mai vedem).
Pe scurt, nu incercati sa explicati ce inseamna "recurent", oricum nu va conta chiar dak spuneti bine... In Evul Mediu exista socialism, si anume obstea sateasca... (nu intrebati.. nici noi nu o vom face). Singapore nu are densitatea poplatiei peste 300 de locuitori/ metru patrat...(s-o crezi tu! ca e tara cu cea mai mare populatie.. dar iarasi nu mai conteaza :D) Daca va intrebati care e raspunsul unei intrebari care suna cam asa: "Care este noua super-putere....?" PING! ... ei bine raspunsul e "China". Am cel mai mare noroc dintre toti p care i-am intalnit :)).
Oponentii nostri au avut o proba de interpretare super!!! LOVE it! Si cea mai tare gaina ever :X:X:X
Cat despre proba noastra de creativitate... Mie mi-a placut! A fost super! A fost luata de pe YouTube... ei si?!
Subiect clasat! Nu ma mai intereseaza! Daca aveti plangeri de facut banuiesc ca stiti care este sediul Rtv Media...
Restul probelor au fost: karaoke, momentul de inspiratie (scriai o poezie in 5 minute :)) ), cele trei probe de cultura generala, interpretare, creativitate si "lectia de dans.
Multumim galeriei care ca deobicei a fost mica da galagioasa, domnilor profesori care au venit sa ne sustina, multumim celor de la pantomima pentru ajutorul acordat, multumim Ralucai pentru "sloganul la minut", mai de instant ca supa :))
Multumim si oponentilor nostrii pentru fair-play :D
Prima echipa in sferturile de finala.
"Sunt urat, dar nu de toti" :D
ps: celei/celei care imi tot lasa commenturi: daca tot mai crezi ca meritati sa castigati, e parerea ta si nu pot face nimic ca sa ti-o schimb. :D
Si vor mai urma ;)

Salut Liceu...

Salut liceu, salut tinerete, cam asa suna refrenul emisiunii care pune la concurs liceele din galati.
Ce este "Salut Liceu:?
Este o emisiune pe postul local de televiziune RTV, in care, in fiecare emisiune se intrec cate doua licee din judetul nostru, pe mai multe domenii, cultura generala, interpretare artistica, creatie artistica, mim si proba sportiva...
Participarea la emisiunea asta a fost pentru mine o experienta super, deoarece am avut ocazia sa realizez unele chestii, sami combat unele idei, sami creez unele noi, si am aflat ce inseamna "conjentura" :D
A fost foarte interesant sa vad cum neam chinuit si ne-am strofocat sa facem un amarat de filmulet, si ce mai stresul si cata agitatia pe capul nostru... Valeleu....
Oricum la fel de placut a fost sa vad si cum neam mobilizat si cum am reusit sa construim ceva din nimic in doar cateva zile, mai putin de o saptamana. Si presiunea isi are rolul ei constructiv, cand nu e destructiv .
A fost super sa lucrez cu cei cu care am lucrat... D-na Lupu, Vero, Mada, Ramona, Denisa, Rebeca, Andi, Andrei... fara a face o anumita ierarhizare.
Bineinteles ca au avut loc si unele divergente... dar si acestea isi au rolul lor constructiv.
Cat despre emisiunea propriu-zisa, nu ma asteptam sa fiu asa de detasat. Ma simteam ca un peste in apa. In schimb mi-a displacut faptul ca au fost regizate unele faze, cum ar fi cea cu galeria. Serios. Nui tratati ca pe animale...
Ca tot a venit vorba de galerie, am avut cea mai super galerie, cam inceata si discreta da' e a noastra si n-o dam la nimenea.
Felicitam si echipa de baschet, si mai multumim odata sustinatorilor. Imi cer scuze ca nu am ramas la "Cupa De Street" dar sunt mort de oboseala..
Am atatea idei in cap, atatea de spus, incat nu reusesc sa le corelez tocmai ordonat.
Apropo, am concurat impotriva C.F.R.-ului..
Ii felicit si pe ei pentru faptul ca au fost fair-play si nu sau dedat la chestii urate :D (nu ca ne-am fi gandit la asta)
Sunt fericit azi... Si "Cuza Style!"
Imediat ce voi face rost de poze si de filmulete de la emisiune le voi posta..
U vine de la unic...(cine stie cunoaste ;))




Am zis sa va arat si voua ce inseamna o pictura in acuarela... miar fi placut sa fie ale mele dar din pacate nu sunt :-<, sper insa ca in viitorul cat mai apropiat sa fiu in stare sa fac unele chiar ai frumoase.... Si sa stiti ca intradevar lucrez la asta :D
'till next time c'ya :D